Wilson Staff Dynapower Wood Dame (Custom)

  • 2 600,-

Dynapower bringer en revitalisert energi til den tradisjonelle serien, kombinert med cutting-edge teknologi som definerer markedet. Med Dynapower Wood introdusePå lager.
Leverandør: Wilson
Del

Dynapower bringer en revitalisert energi til den tradisjonelle serien, kombinert med cutting-edge teknologi som definerer markedet. Med Dynapower Wood introduseres en avansert, tour-inspirert form med en slankere profil, som appellerer til golfere på jakt etter både ytelse og stil.

Kølleflaten på Dynapower Wood er nøyaktig designet ved hjelp av AI, sikrer en jevn tykkelse over hele ansiktet for optimal tilgivelse og imponerende ballhastighet. Denne wood-køllen er konstruert for å gi en høy lansering med maksimal tilgivelse, og er derfor ideell for en rekke dame-golfere med ulike ferdighetsnivåer.

Enten du er en erfaren spiller som søker presisjon og kraft, eller en nybegynner som trenger en pålitelig kølle å vokse med, vil Dynapower Wood møte dine forventninger. Med Dynapower Wood kan du forvente en perfekt balanse mellom kvalitet, ytelse og eleganse på banen, som vil berike din golfs opplevelse.

*Se her for betydning av utrykk