Big Z Hades assortert farge

  • 269,-

Discraft Hades er det ideelle tilskuddet til disc golf-arsenalet ditt når du trenger en pålitelig understabil distansedriver. Den er den perfekte motpolen til Z

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Discraft Hades er det ideelle tilskuddet til disc golf-arsenalet ditt når du trenger en pålitelig understabil distansedriver. Den er den perfekte motpolen til Zeus-distansediscen fra Discraft, og gir deg muligheten til å gå stort på banen.

Hades utmerker seg med sin imponerende glide og en mer kontrollerbar fade sammenlignet med Zeus. Dette gjør den til en disk som er ideell når du virkelig ønsker å øke avstanden på kastene dine.

Med Discraft Hades i hånden kan du forvente å oppnå imponerende lengde på kastene dine samtidig som du har god kontroll. Denne distansediscen gir deg muligheten til å mestre ulike kasteteknikker og å utforske nye avstander.

Enten du er en erfaren disc golf-proff eller en entusiastisk nybegynner, vil Discraft Hades raskt bli en favorittdisk for å takle lange kast på banen. Legg den til i din disc golf-samling og opplev kraften og presisjonen den har å tilby.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 12Glide: 6Turn: -3Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!