C-Line PD Power

  • 229,-

PD er en allsidig driver fra Discmania, som kan tilpasses ulike kast og baneforhold ved å velge ulike slitthetsgrader og plasttyper. Selv om den kan være overstPå lager.
Leverandør: Discmania
Del

PD er en allsidig driver fra Discmania, som kan tilpasses ulike kast og baneforhold ved å velge ulike slitthetsgrader og plasttyper. Selv om den kan være overstabil når den er helt ny, kan den brukes til å kaste mange forskjellige linjer. PD passer spesielt godt til hyzerkast, forehand og S-kurver. Dette er en disc som du vil finne i baggen til mange av de beste spillerne i verden.

Farge og stamp kan variere!

PD er anbefalt for lange og kontrollerte kast, og passer best for erfarne spillere. Med en flight rating på Speed 10, Glide 4, Turn 0 og Fade 3, er dette en disc som gir deg stabilitet og presisjon i kastene dine.

Discen er tilgjengelig i C-Line plast, som er den mest holdbare plasttypen til Discmania. C-Line plasten slites inn sakte og beholder dermed de originale flyge-egenskapene lenger. Dette gjør den spesielt egnet for baner med mye juling, som skogsbaner. C-Line plasten er gjennomsiktig, har godt grep og er som regel den mest stabile plasttypen fra Discmania.

Flight*

Speed: 10Glide: 4Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!