C-Line FD3 (Originals Stamp)

  • 229,-

En spesiell serie med C-line FD3'ere med den ikoniske Discmania Originals-stempelet! Disker fra samme serie som disse ble først tilbudt i våre vinter 2022 Myste


På lager.
Leverandør: Discmania
Del

En spesiell serie med C-line FD3'ere med den ikoniske Discmania Originals-stempelet! Disker fra samme serie som disse ble først tilbudt i våre vinter 2022 Mystery Boxes, og nå kan du også få tak i dem som enkeltprodukter.

Per dags dato har det ikke vært en offisiell lansering av C-line FD3, så her er en flott sjanse til å skaffe deg en!

FD3 er vår sanne arbeidshest blant fairway-driverne. Med en lav profil, stump nese og konkav indre kant, er dette disken som får jobben gjort. Du kan stole på at den takler store mengder vind, kast med forhånd, thumber/tomahawk, og raske bakhandkast fra selv de sterkeste armene. Enhver spiller trenger en av disse i bagen for sin pålitelighet og holdbarhet.

FD3 er den mest stabile fairway-driveren i vår Originals-serie. For mange spillere vil den være en nytte-driver som bare tas frem i spesifikke situasjoner, som i kraftige motvinder eller for å kutte stramme svinger. For spillere med mer armspeed, vil den holde en rett linje lenger før den uunngåelige faden.

Flight*

Speed: 9Glide: 4Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!