Crystal Line Snoopy

  • 199,-

Snoopy er den tredje disken fra Alfa Discs og er stolt produsert i Norge. Snoopy er en allsidig og kontrollerbar putter som er ideell for både innspill og putti


På lager.
Leverandør: Alfa Disc
Del

Snoopy er den tredje disken fra Alfa Discs og er stolt produsert i Norge. Snoopy er en allsidig og kontrollerbar putter som er ideell for både innspill og putting. Denne disken kombinerer glide og stabilitet for å tåle kraftige kast og vind, samtidig som den gir presis lengdekontroll. Med sin dype form og avrundede kanter passer Snoopy til de fleste grep og håndstørrelser. Den gir en treg og presis flyvebane, perfekt for approach-kast.

Egnet bruksområde:

  • Innspill og putter-drives
  • Putting
  • Flex-kast

Snoopy er tilgjengelig i Crystal-plasten fra Alfa Discs. Crystal-plasten er av høy kvalitet og gir et solid og trygt grep samtidig som den tåler mye slitasje. Denne stivere og gjennomsiktige plasten har et klebrig grep som sikrer en pålitelig kastefølelse, spesielt på varmere dager. Crystal-plasten beholder stabiliteten sin over tid og leverer linjetro kast gang etter gang. Med Snoopy i Crystal-plasten får du en diskgolf-opplevelse du kan stole på og glede deg over i lang tid fremover.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 2Glide: 4Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!