Dragon Line View

  • 199,-

Dragon Line View er en fantastisk disc fra Yikun som passer perfekt for nye spillere og de som ønsker en lettkastet og allsidig fairway-driver. Den er designet


På lager.
Leverandør: Yikun
Del

Dragon Line View er en fantastisk disc fra Yikun som passer perfekt for nye spillere og de som ønsker en lettkastet og allsidig fairway-driver. Den er designet med fokus på enkel kontroll og gir spillere muligheten til å utføre presise og kontrollerte kast.

Dragon Line View er spesielt egnet for nybegynnere som ønsker å utvikle sin teknikk og mestre kastene sine. Med en relativt lav hastighet på 7, er det enkelt å oppnå god kontroll og stabilitet med denne discen. Den har også en god glide på 6, noe som bidrar til ekstra lengde på kastene.

Dragon Line-plasten som brukes i produksjonen av View er en av Yikun's Premium plasttyper. Denne plasten er kjent for sin langvarige holdbarhet og gode grep. Dragon Line plasten slites inn sakte og forutsigbart, noe som gjør at discen beholder sine flyveegenskaper over tid. Dette gjør den til et utmerket valg for spillere som ønsker både et godt grep og en slitesterk plast.

Uansett om du er en nybegynner som ønsker å komme i gang med disc golf eller en erfaren spiller som søker en pålitelig og allsidig fairway-driver, vil Dragon Line View være et utmerket valg. Den gir deg muligheten til å utforske nye kasteteknikker og oppnå gode resultater på banen.


OBS: Oransje variant er blank (uten stamp) 

Flight*

Speed: 7Glide: 6Turn: -3,5Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!