ESP Anax assortert farge

  • 219,-

Anax fra Discraft er den ultimate allsidige høyhastighetsdriveren som vil ta spillet ditt til nye høyder. Den perfekte kombinasjonen av lang kastelengde og pres

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Anax fra Discraft er den ultimate allsidige høyhastighetsdriveren som vil ta spillet ditt til nye høyder. Den perfekte kombinasjonen av lang kastelengde og presisjon gjør denne disken ideell for spillere som ønsker både distanse og kontroll i sine kast. Med sin pålitelige flyvebane og komfortable grep gir Anax deg muligheten til å kaste lange avstander med presis nøyaktighet. Uansett om du ønsker å dominere på åpne fairways eller treffe smale linjer, vil Anax være din perfekte følgesvenn på banen.

Anax er designet for å gi deg maksimal ytelse og konsistens. Den stabile flyvebanen gir deg tillit til å kaste med kraft og presisjon, samtidig som den pålitelige faden sikrer en kontrollert landing. Uansett om du er en erfaren spiller som søker ekstra lengde eller en nybegynner som ønsker å forbedre nøyaktigheten i kastene dine, vil Anax være din ideelle følgesvenn på banen.

ESP-plasten til Discraft er kjent for sitt gode grep og langvarige holdbarhet. Denne slitesterke plasten beholder sine egenskaper over tid og er spesielt egnet for spillere som foretrekker en mykere og mer fleksibel følelse i disken. Uansett om du spiller i solskinn eller i regn, vil ESP-plasten gi deg det grep og den kontrollen du trenger for å oppnå suksess i spillet ditt.

Ta kastene dine til nye høyder med Anax fra Discraft. Velg GolfKongen.no som din pålitelige kilde til disc golf-utstyr og opplev den perfekte kombinasjonen av distanse og presisjon som Anax gir deg.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 10Glide: 6Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!