ESP Hades assortert farge

  • 219,-

ESP Hades fra Discraft er den eksplosive driveren som vil ta spillet ditt til nye høyder. Med en kombinasjon av lang kastelengde og en aggressiv flightrute, er

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

ESP Hades fra Discraft er den eksplosive driveren som vil ta spillet ditt til nye høyder. Med en kombinasjon av lang kastelengde og en aggressiv flightrute, er denne disken perfekt for de som søker maksimal distanse og en pålitelig fade på slutten av kastet. Uansett om du ønsker å dominere på åpne fairways eller utføre imponerende S-kurver, vil ESP Hades være din ultimate følgesvenn for å oppnå topp ytelse på banen.

Med sin høye hastighet og glidende egenskaper, vil ESP Hades sende diskene dine av gårde med imponerende kraft. Den negative turnen gjør at disken kan utføre lange, buede kast, mens den pålitelige faden sikrer en kontrollert og presis landing. Uansett om du er en erfaren spiller som søker ekstra lengde eller en nybegynner som ønsker å utforske nye muligheter, vil ESP Hades være din ideelle følgesvenn på banen.

ESP-plasten til Discraft er kjent for sin gode grep og langvarige holdbarhet. Denne slitesterke plasten beholder sine egenskaper over tid og er spesielt egnet for spillere som foretrekker en mykere og mer fleksibel følelse i disken. Uansett om du spiller i solskinn eller i regn, vil ESP-plasten gi deg det grep og den kontrollen du trenger for å oppnå suksess i spillet ditt.

Ta kastene dine til nye lengder med ESP Hades fra Discraft. Velg GolfKongen.no som din pålitelige kilde til disc golf-utstyr og opplev den eksplosive kraften og presisjonen til denne imponerende driveren.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 12Glide: 6Turn: -3Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!