MVP/Axiom

MVP Disc Sports og Axiom Discs har en bemerkelsesverdig historie som begynner med en lidenskap for disc golf og innovasjon. MVP Disc Sports ble grunnlagt i 2010 i Marquette, Michigan, USA, av brødrene Brad og Chad Richardson sammen med Dave Gibney. Deres visjon var å skape en ny tilnærming til design og produksjon av discer, og de innførte konseptet om "overmolding" - en revolusjonerende metode for å lage discer med flere plastkomponenter for å oppnå ulike egenskaper.

MVP Disc Sports ble raskt anerkjent for å produsere unike discer som kombinerer stabilitet og holdbarhet med spennende design. Deres overmoldede teknologi gjorde det mulig å skape distinkte og fargerike discer med enestående flygeegenskaper.

I 2014 utvidet MVP Disc Sports familien sin og lanserte Axiom Discs som et datterselskap. Axiom Discs ble født med målet om å utforske enda flere spennende designmuligheter og tilby en bredere rekkevidde av discer til disc golf-samfunnet. Axiom Discs ble også kjent for sine imponerende fargeskiver, kalt "Neutron" og "Proton," som gir ekstra visuell appell til spillere og tilskuere.

I årenes løp har MVP og Axiom blitt populære blant disc golf-spillere over hele verden på grunn av deres nyskapende tilnærming til design og høykvalitetsdiscer. De har bygget et lojalt samfunn av spillere som setter pris på deres innovative produkter og støtter deres dedikasjon til sporten.

Siden begynnelsen har MVP Disc Sports og Axiom Discs fortsatt å vokse og utforske nye muligheter innen disc golf-verdenen. Med deres kontinuerlige innsats for kvalitet, innovasjon og lidenskap for sporten, har de etablert seg som en av de ledende produsentene av discer i disc golf-verdenen.

Gjennom årene har MVP og Axiom utvidet sitt sortiment, utviklet nye teknologier og utmerket seg som en drivkraft for positiv utvikling i disc golf-samfunnet. De fortsetter å være en viktig del av den spennende utviklingen i disc golf-verdenen, og deres bidrag blir verdsatt av spillere over hele kloden.