Opto Pearl

  • 209,-

Pearl er en midrange-disc fra Latitude 64 med smal kant, lav vekt og en understabil flyvebane. Den er spesielt designet for spillere med lavere armspeed, slik a

På lager.
Leverandør: Latitude64
Del

Pearl er en midrange-disc fra Latitude 64 med smal kant, lav vekt og en understabil flyvebane. Den er spesielt designet for spillere med lavere armspeed, slik at discen holder seg i luften i stedet for å dykke raskt mot bakken fra utkastet. Den lette vekten og understabiliteten gjør Pearl til det ideelle verktøyet for kontrollerte kast, og gir spillere med lavere kasteintensitet muligheten til å oppleve flere enkle og presise kast.

Merk: En del av Latitude 64’s "Easy to Use-serie" – skapt spesielt for nybegynnere, barn og de med kast under 90 meter. Disse discene skiller seg ut med sin lave vekt og små kanter, som gir enkel håndtering. Ideelle for spillere som søker økt kontroll og glede i Disc Golf.

Materiale: Opto Line utmerker seg som en av markedets mest holdbare plastblandinger, med gjennomsiktige farger som forsterker den visuelle appellen. Den er utviklet for å tåle ekstreme forhold og gir pålitelig ytelse under alle forhold.

Vekt: 159g

Flight*

Speed: 4Glide: 6Turn: -4Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!