Pro R-PRO Pig

  • 179,-

Pig er en fenomenal overstabil innspillsdisc som gir deg presisjon selv i vindfulle forhold. Med minimal glide kan du være trygg på at denne disken vil fly påliPå lager.
Leverandør: Innova
Del

Pig er en fenomenal overstabil innspillsdisc som gir deg presisjon selv i vindfulle forhold. Med minimal glide kan du være trygg på at denne disken vil fly pålitelig og kontrollert. Samtidig kan den formes i mange ulike linjer. Pig har en høy fade, noe som gjør at den takler kraftige kast og holder samme linjer for spillere på alle ferdighetsnivåer. Med sitt lave grep fungerer Pig utmerket som en disk for forehand-kast.

Anbefalt bruksområde:

  • Erfarne spillere
  • Hyzerkast (vinkel ned mot bakken)
  • Motvinds-kast

La oss snakke litt om plasten:

Pro-plasten er laget av en unik plastblanding som gir en forbedret grep sammenlignet med Champion-plasten. Pro er også mer holdbar og beholder sine flygeegenskaper lengre enn DX-plasten. I tillegg er Pro-plasten mer kostnadseffektiv enn Champion og Star-plastene, samtidig som den har mer flyt enn Champion, Star og DX-plastene. Med Pig i Pro-plasten kan du stole på en pålitelig og holdbar disc som vil stå imot de mest utfordrende situasjonene på banen!

Farge og stamp kan variere!


Flight*

Speed: 4Glide: 1Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!