S-Line Horizon DD3 - NORDIC PHENOM 3 - NIKLAS ANTTILA SIGNATURE SERIES

  • 319,-

Nordic Phenom er tilbake og bringer Discmanias ikoniske DD3 i fargerik og gripevennlig Horizon S-Line plastblanding for Niklas' første signaturserieutgivelse i


På lager.
Leverandør: Discmania
Del

Nordic Phenom er tilbake og bringer Discmanias ikoniske DD3 i fargerik og gripevennlig Horizon S-Line plastblanding for Niklas' første signaturserieutgivelse i 2024. Denne DD3-en gir all den distansen og påliteligheten som trengs for konsekvent ytelse, selv på de høyeste konkurransenivåene. Erobre fairwayene og frigjør maksimal distanse med en av de mest solgte distansedriverne gjennom tidene.

DD3 er en stabil til overstabil distansedriver som tilbyr mye glide for spillere som klarer å få denne disken opp i fart. DD3 knuser nedover fairwayen med nok stabilitet til å håndtere kraft på proffnivå uten å snu over, og nok glide til å gi disken en full flytur. Stabiliteten til DD3 gjør den også til et utmerket valg for alle som ønsker å få mest mulig ut av sine forehandkast. Fans av innspilte PD2-er vil finne en pålitelig erstatning rett ut av boksen med DD3.

Plast:S-line fra Discmania er synonymt med toppkvalitet, med enestående følelse, overlegent grep, lang holdbarhet og en førsteklasses finish. Denne plasten tilbyr optimal komfort og et grep som gir deg full kontroll på banen.


Farge og stamp kan variere

Vekt: 173-176g


Flight*

Speed: 12Glide: 5Turn: -1Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!