Scorch assortert farge

  • 219,-

Discraft Scorch er en disc som er skapt for å gi maksimal glide kombinert med en pålitelig fade - uansett ferdighetsnivå. For nybegynnere og amatører vil Scorch

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Discraft Scorch er en disc som er skapt for å gi maksimal glide kombinert med en pålitelig fade - uansett ferdighetsnivå. For nybegynnere og amatører vil Scorch oppleves som en enkel disc å kaste, samtidig som den kjemper for å komme tilbake fra turnen sin, selv i vindfulle forhold. Erfarne- og profesjonelle spillere kan forvente høyhastighets-turn og en sen fade som leverer imponerende lengder.

Scorch er virkelig en allsidig disc som passer for alle, uavhengig av erfaring. Den gir deg den nødvendige tryggheten og stabiliteten for å mestre forskjellige kast og utfordringer på banen, og dens glidende egenskaper vil hjelpe deg med å oppnå imponerende avstander. Uansett om du er nybegynner som vil ha en lettkastet disc eller en profesjonell spiller som søker etter en high-performance disc, vil Discraft Scorch være en pålitelig følgesvenn i spillet ditt!

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 11Glide: 6Turn: -2Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!