Star Destroyer

  • 199,-

Destroyer er en av de raskere og mer stabile høyhastighetsdriverne på markedet, med en imponerende glide som passer godt for spillere med mye kraft og teknisk fPå lager.
Leverandør: Innova
Del

Destroyer er en av de raskere og mer stabile høyhastighetsdriverne på markedet, med en imponerende glide som passer godt for spillere med mye kraft og teknisk ferdighet. Denne discen har mange likheter med Wraith, men er litt mer stabil i høye hastigheter. Destroyer er ideell for erfarne spillere som ønsker å kaste maksimal avstand og kontrollere lange hyzerkast. Den takler også motvind godt og kan tilgi feil i kastene med mye kraft og lite spinn. Imidlertid anbefales det ikke for nye spillere å bruke Destroyer på grunn av dens høye hastighet og stabilitet.

Farge og stamp kan variere!Anbefalt bruk:

  • Maksimal avstand
  • Lange hyzerkast
  • Kasting i motvind

Star-plast: Star-plasten gir deg langvarig holdbarhet, og den slites inn sakte og forutsigbart. Den gir deg godt grep i alle slags værforhold, og er et godt valg for de som ønsker holdbarheten til Champion-plasten og det grepvennlige Pro-plasten. Star-plasten beholder sine egenskaper lengre enn DX- og Pro-plasten.

Flight*

Speed: 12Glide: 5Turn: -1Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!