Star TL 3

  • 229,-

Innova TL3 tar begrepet "lett kontrollerbar" til nye høyder som den forbedrede etterfølgeren til TL. Den er skapt for spillere som ønsker å migrere fra understa


På lager.
Leverandør: Innova
Del

Innova TL3 tar begrepet "lett kontrollerbar" til nye høyder som den forbedrede etterfølgeren til TL. Den er skapt for spillere som ønsker å migrere fra understabile disker til mer kontrollerbare alternativer. Med minimal fade hjelper TL3 med å kamuflere mindre presise kast, og gir deg en disk som svever kontrollert med minimal uønsket avslutning.

Merk: Tallet 3 i disc-navnet signaliserer en lavere profil sammenlignet med de opprinnelige formene. Den flate toppen av disken bidrar til økt aerodynamikk, slik at disken kan fly raskere gjennom luften.

Materiale: Star-plasten slites inn gradvis og forutsigbart, og gir langvarig holdbarhet. Den gir et solid grep i alle værforhold og er det ideelle valget for de som verdsetter holdbarheten til Champion-plasten og den gripevennlige Pro-plasten. Star-plasten beholder sine egenskaper over lengre tid sammenlignet med DX- og Pro-plastene.

Vekt: 173-175g


Flight*

Speed: 8Glide: 4Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!