Titanium Undertaker assortert farge

  • 219,-

Undertaker er en imponerende fairwaydriver fra Discraft som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll. Denne ettertraktede disken har en pålit

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Undertaker er en imponerende fairwaydriver fra Discraft som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll. Denne ettertraktede disken har en pålitelig stabilitet og en flyvebane som er etterspurt av både erfarne spillere og nybegynnere.


Discraft's Undertaker er designet for å levere presise kast med en optimal kombinasjon av fart og glid. Med sin pålitelige stabilitet kan du stole på Undertaker for å utføre kast med nøyaktighet og kontroll. Enten du trenger en disc for å nå lange avstander eller ønsker å kaste presist mellom hindringer, vil Undertaker være din pålitelige partner på banen.

Når det gjelder plastmaterialet, så kommer Undertaker i den førsteklasses Titanium-plasten fra Discraft. Denne plastvarianten, som også finnes i Z og ESP, gir en eksepsjonell holdbarhet og pålitelighet. I tillegg har Titanium-plasten en slående "metallic" utseende som skiller seg ut på banen. Med Undertaker i Titanium-plasten vil du ikke bare ha en pålitelig disc, men også en som ser fantastisk ut i luften.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 9Glide: 5Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!