Z Undertaker assortert farge

  • 219,-

Undertaker fra Discraft - en imponerende fairwaydriver som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll på banen. Med sin pålitelige stabilitet o

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Undertaker fra Discraft - en imponerende fairwaydriver som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll på banen. Med sin pålitelige stabilitet og etterspurte flyvebane, er Undertaker en populær disc som tiltrekker både erfarne spillere og nybegynnere.

Undertaker Flight Rating:

Med Undertaker kan du stole på en jevn og forutsigbar flyvning. Denne discen gir deg kraften til å kaste lange avstander samtidig som den opprettholder presis kontroll. Den moderate turnen og pålitelige faden sørger for at Undertaker flyr rett og stabilt før den avslutter med en kontrollert fade. Uansett om du ønsker å treffe smale linjer eller kaste på åpne fairways, vil Undertaker være din pålitelige følgesvenn.

Når det gjelder plasten, er Z-plasten til Discraft det ideelle valget for disc golf-entusiaster som setter pris på et solid grep og langvarig holdbarhet. Z-plasten er kjent for sin motstandsdyktighet mot slitasje og gir deg den tilliten du trenger til å kaste med kraft og presisjon. Uansett om du spiller under solens hete eller i regnvær, vil Z-plasten sikre at Undertaker alltid gir deg den nødvendige kontrollen og grepet.

Opplev den perfekte balansen mellom avstand og kontroll med Undertaker fra Discraft. Velg GolfKongen.no som din kilde til kvalitetsutstyr og oppnå suksess på banen med denne imponerende fairwaydriveren.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 9Glide: 5Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!