Mizuno S23 Satin Chrome wedge (custom)

  • 2 599,-

Mizuno S23 er en tour-wedge med en kort hosel som sentrerer sweetspot, men opprettholder det utseendet som bedre spillere foretrekker ved adressering. Grain Flo

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Mizuno
Del

Mizuno S23 er en tour-wedge med en kort hosel som sentrerer sweetspot, men opprettholder det utseendet som bedre spillere foretrekker ved adressering. Grain Flow Forged HD i ett stykke fra Mizuno er produsert i den ikoniske fabrikken deres i Hiroshima, Japan, der Mizuno-jern har blitt produsert siden 1968.


Velg ditt Grep HER!

Velg ditt Skaft HER!


Minimal sole grind for fuller shots and lower lofts.
Moderate heel and toe relief. Allows gentle manipulation of the clubface
Heavy heel and toe relief. For skilled players and firmer conditions.
Extreme relief from the heel toe and trailing edge. For short game artists.


Beskrivelse

Med et design for ekstrem backspinn, kombinerer S23 presisjonen og profilen til en blad-wedge med den aggressive ytelsen til en tå-vektet modell. En kortere hosel og et hulrom i hælen gjør at mer vekt kan flyttes mot tåen og skaper en mer sentrert sweetspot sammenlignet med tradisjonelle wedger. Med en sentrert sweetspot øker ballkontakten i trefføyeblikket, gir mindre avbøyning fra køllehodet og mer spinn, både fra fulle og halve slag. Kommer med den umiskjennelige følelsen som kjennetegner one-piece Grain Flow Forging fra Mizuno. De høyere loftene er dråpeformede med rett forkant, som gradvis går over i en mer avrundet kant – med tilpasset sliping av sålen. Mizunos HydroFlow Micro Grooves er laser-gravert for å avvise fukt og redusere tap av spinn.