Wilson Staff Carbon Driver (Custom)

  • 4 900,-

Dynapower har revolusjonert den klassiske serien med en perfekt blanding av tidløs estetikk og cutting-edge teknologi. Den nye Dynapower Carbon-driveren gir deg
På lager.
Leverandør: Wilson
Del

Dynapower har revolusjonert den klassiske serien med en perfekt blanding av tidløs estetikk og cutting-edge teknologi. Den nye Dynapower Carbon-driveren gir deg ikke bare enestående ytelse, men også enestående justeringsmuligheter. Med hele seks ulike innstillinger som påvirker både lansering og spinn, gir denne driveren deg muligheten til å tilpasse spillet ditt nøyaktig etter dine behov.

Med et kølleblad designet ved hjelp av avansert AI-teknologi, sikrer Dynapower en optimal tykkelse over hele ansiktet for maksimal tilgivelse og ballhastighet. I tillegg tilbyr denne driveren et unikt sammensatt panel på både kronen og sålen, noe som reduserer spinn og sikrer en mer stabil ballbane.

CG (Center of Gravity) er strategisk plassert lavt i køllehodet, noe som gir deg ekstra kontroll over ballbanen og optimal ytelse i alle situasjoner. Enten du søker ekstra lengde eller presisjon, vil Dynapower Carbon-driveren være ditt pålitelige valg på banen.

*Se her for betydning av utrykk