Aura Synapse

  • 219,-

Synapse er vårt første tilbud i kategorien for 12-hastighets distansedrivere.Ved å opprettholde en harmonisk balanse mellom distanse og nøyaktighet, representer


På lager.
Leverandør: Thought Space
Del

Synapse er vårt første tilbud i kategorien for 12-hastighets distansedrivere.

Ved å opprettholde en harmonisk balanse mellom distanse og nøyaktighet, representerer Synapse Thought Space Athletics' flaggskipinntreden i den virkelige (pro) distansedriverkategorien. Stabil nok til å håndtere stor armturtall eller stiv motvind, med bare et snev av høyhastighetsturnering; Synapse finner sitt likevektspunkt som den pålitelig stabile langdistansesprederen i bagen din. Broen mellom Animus og din favoritt overstabile høyhastighetsdriver, Synapse er en nødvendighet i enhver bag.

Vekt: 169-175g

Bak designet:

Vårt "Journey" design henter inspirasjon fra odysseen av våre liv og hvordan vi vokser som individer uansett hvor den reisen tar oss. Sopp symboliserer symbolsk gjenfødelse og transformasjon, som vi inkluderte i det merkelige fremmede landskapet i komposisjonen. Figuren vår går mot en intrikat mandalahorisont, noe som symboliserer slutten på Zen-questen.

Flight*

Speed: 12Glide: 5
Turn: -1,5Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!