D-line Flex 3 P2 Special Edition

  • 149,-

En spesiell batch av våre mest populære puttere i vår stiveste D-line blanding, Flex 3. Dette er det perfekte valget for en putter på de varme sommeromgangene!F

På lager.
Leverandør: Discmania
Del

En spesiell batch av våre mest populære puttere i vår stiveste D-line blanding, Flex 3. Dette er det perfekte valget for en putter på de varme sommeromgangene!

Flex 3-plasten er vår moderne ekvivalent til (Stiv) P-line plasten fra fortiden. Ekstra stiv plast på puttere har vært det mest populære alternativet i årevis blant de beste proffspillerne i sporten, takket være evnen til å opprettholde jevn grep selv i høye temperaturer. Dette lar deg skape en jevn frigjøring på puttene dine hver gang.

Disker fra samme serien med Flex 3 P2-er som først ble inkludert i 2022 Mystery Box-utvalget - nå tilgjengelig også som enkeltstående produkt!

OM P2 P2 er den mest ikoniske disken fra Discmania. Den har vært gullstandarden for puttere siden den ble introdusert i 2007.

P2 har den samme rette-til-stabile flyturen som gjorde den til en av de mest populære diskene i verden. Den føles glatt og naturlig i hånden - akkurat det du trenger for å senke de avgjørende puttene med selvtillit. Egenskapene gjør den også utmerket som en kasteputter. Du kan stole på at den finner veien rett mot målet med en pålitelig fade under alle forhold.

Discmania D-line plast kommer i tre forskjellige flekser, alle med den unike teksturen for å gi deg det ultimate valget:

Flex 1 - For de av dere som foretrekker en mykere, grippy putter.

Flex 2 - Medium stivhet som fungerer for alle.

Flex 3 - Den hardeste plasten gir en fast følelse i hånden.

Her er din neste og siste putter, P2!

Flight*

Speed: 2Glide: 3Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!