Glacier Line Flow Motion

  • 169,-

Flow Motion er en ekstremt allsidig putter som har et bredt spekter av bruksområder. Selv ferske spillere vil kunne kontrollere denne disken godt uten at den av


På lager.
Leverandør: Sune Sport
Del

Flow Motion er en ekstremt allsidig putter som har et bredt spekter av bruksområder. Selv ferske spillere vil kunne kontrollere denne disken godt uten at den avviker for mye til siden. Den er ideell for presise, rette kast som krever både lengde og nøyaktighet. Flow Motion tåler kraftig kasting godt, noe som gjør at selv erfarne spillere kan oppnå ekstremt rette kast med denne disken. Den er en av våre mest pålitelige disker - kast den på en linje, og den vil holde seg på den linjen helt til den mister spinn og faller til bakken.

Anbefalt bruksområde for Flow Motion inkluderer kontrollerte innspill, rette drives med putter og som en nærkurvputter når du er nær målet.

Når det gjelder Glacier-plasten, er den vår gjennomsiktige høykvalitetsplast. Glacier-plasten slites saktere inn, og beholder flyveegenskapene sine over lengre tid. Plasten gir et fast og sikkert grep i hånden med akkurat nok fleksibilitet, samt enestående klebrighet og tekstur. Hvis du ønsker en plast som beholder formen sin godt, runde etter runde, er Glacier et utmerket valg.


Flight*

Speed: 2Glide: 3Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!