Innova Traveler Target, Portabel kurv

  • 2 099,-

DISCatcher® Traveler Disc Golf Target er den ultimate følgesvennen for alle dine Discgolf-eventyr! Enten du skal på campingtur, til stranden eller i parken, er

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Innova
Del

DISCatcher® Traveler Disc Golf Target er den ultimate følgesvennen for alle dine Discgolf-eventyr! Enten du skal på campingtur, til stranden eller i parken, er Traveler klar til å bli med deg overalt. Dette bærbare discgolfmålet er enkelt å sette opp og ta ned, og det er ideelt for alle, inkludert skoler.

Med 12 vertikale kjettinger gir DISCatcher® Traveler en autentisk opplevelse av et permanent discgolfmål. Du vil få den samme tilfredsstillende lyden av disken som treffer kjettingene. Målet leveres også med en praktisk matchende bag, slik at du enkelt kan transportere og lagre det når det ikke er i bruk.
Det lette og slitesterke kurvbrettet er laget av et hurtigtørkende mesh-stoff, slik at det tåler ulike værforhold og langvarig bruk. Med fem solide ben gir Traveler en bred og solid base, som sikrer stabilitet under kastene.

For å sikre at målet er sikkert plassert, inkluderer DISCatcher® Traveler ankerringer og ankerstenger. Dette gjør at du kan feste målet solid i bakken, slik at det holder seg på plass selv under kraftige kast.

Med en vekt på 7 kg og en høyde på 167 cm er Traveler lett å transportere og sette opp hvor som helst. Ta med DISCatcher® Traveler Disc Golf Target på din neste discgolf-runde, og opplev moroa og utfordringen uansett hvor du er!