Opto Sapphire

  • 209,-

Sapphire, den første distanse-discen i «Easy-to-Use»-serien fra Latitude 64, viser at distanse ikke bare er for de profesjonelle. Denne discen er designet for å

På lager.
Leverandør: Latitude64
Del

Sapphire, den første distanse-discen i «Easy-to-Use»-serien fra Latitude 64, viser at distanse ikke bare er for de profesjonelle. Denne discen er designet for å være lett, rask, samtidig som den opprettholder godt grep og kontroll. Sapphire er spesielt utviklet som den ideelle partneren til Diamond, den mest populære «Easy-to-Use»-discen til Latitude 64. Med Sapphire får du ikke bare ekstra distanse, men også økt stabilitet sammenlignet med Diamond.

Merk: En del av Latitude 64's «Easy to Use-serie» – laget spesielt for nybegynnere, barn, og de med kast under 90 meter. Disse discene utmerker seg med sin lave vekt og små kanter, som gir enkel håndtering. Ideelle for spillere som søker økt kontroll og glede i Disc Golf.

Plast: Opto Line står frem som en av markedets mest holdbare plastblandinger, med gjennomsiktige farger som forsterker den visuelle appellen. Den er utviklet for å tåle ekstreme forhold og leverer pålitelig ytelse under alle forhold.

Vekt: 159g

Flight*

Speed: 10Glide: 6Turn: -2Fade: 1,5


*Betydning av tallene. Se HER!