Time Lapse Neutron Assortert farge

  • 249,-

Neutron Time-Lapse fra MVP er den første disken i den nye "Simon Line"-serien, og er den første 12-speed disken som tar i bruk GYRO Overmold Technology. Designe

På lager.
Leverandør: MVP
Del

Neutron Time-Lapse fra MVP er den første disken i den nye "Simon Line"-serien, og er den første 12-speed disken som tar i bruk GYRO Overmold Technology. Designet av Simon Lizotte, er denne disken skapt for å tilby det beste en 12-speed disk kan gi. Med tilstrekkelig glide og turn kan den oppnå imponerende lange kast, samtidig som den har akkurat passe mengde fade for å gjøre flyvningene forutsigbare og kontrollerbare. Den myke "buen" gjør Time-Lapse behagelig å holde og gir ekstra glide under kastet.

Merk: GYRO® Overmold-teknologien forbedrer diskens flyveegenskaper ved å øke angulært moment, slik at disken opprettholder sin rotasjonsakse lenger for bedre aerodynamikk, ifølge produsenten. Dette resulterer i rettere, lengre og mer nøyaktige kast.

Plast: Neutron-plasten er det fremste premiumvalget fra MVP-familien, kjent for sin eksepsjonelle slitestyrke og langvarige ytelse. Denne plasttypen tilbyr en pålitelig og robust konstruksjon, som ligner på den velkjente Star-plasten fra Innova, og sikrer at disken holder seg sterk gjennom utallige kast.


Assortert farge

Flight*

Speed: 5Glide: 4Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!