GolfKonges håndkle med karabinkrok

  • 129,-

GolfKonges Håndkle med Karabinkrok er den ultimate følgesvennen for både ball golf og disc golf-entusiaster. Dette allsidige håndkleet er designet for å møte be

På lager.
Leverandør: GolfKongen
Del

GolfKonges Håndkle med Karabinkrok er den ultimate følgesvennen for både ball golf og disc golf-entusiaster. Dette allsidige håndkleet er designet for å møte behovene til spillere i begge sportene.

Med sin praktiske karabinkrok kan håndkleet enkelt festes til golfbaggen eller discgolfvesken, slik at det alltid er innen rekkevidde når du trenger det mest. Det er ideelt for å tørke av både baller og disker mellom kastene eller slagene, og bidrar til å opprettholde optimal ytelse og grep.

Håndkleet er laget av høykvalitetsmaterialer som er både myke og absorberende, slik at du raskt kan tørke av utstyret ditt og være klar for neste kast eller slag.

Enten du er en dedikert ball golfspiller eller en lidenskapelig disc golf-entusiast, vil GolfKonges Håndkle med Karabinkrok være en pålitelig følgesvenn som bidrar til å holde utstyret ditt i topp stand og forbedre spillopplevelsen din. Ta med deg dette praktiske håndkleet på banen og nyt den ekstra komforten og funksjonaliteten det gir.