C-Line DD SE Metal Flake

  • 259,-

Tilsetningen av Metal Flakes i plasten gir den ikke bare en blank glans, men legger litt ekstra tyngde på fluktbanen til disken, noe som gjør den litt mer oversPå lager.
Leverandør: Discmania
Del

Tilsetningen av Metal Flakes i plasten gir den ikke bare en blank glans, men legger litt ekstra tyngde på fluktbanen til disken, noe som gjør den litt mer overstabil enn den tradisjonelle C-Line-versjonen. Og definitivt mer enn den vanlige S-Line-produksjonen også.

Som navnet antyder, står DD for "distance driver", og det er akkurat det den vil tilby. Den gir deg distansealternativet når du virkelig vil kaste langt, men gir deg fortsatt følelsen av å kaste en kontrollerbar fairway driver og vil være veldig komplementær til de andre distansedriverne i bagen din. Den eneste komplimenten den kanskje ikke gir deg, er hvordan du kler deg for dagen, men det er omtrent det.

En nybegynner eller en erfaren spiller kommer til å plukke opp en med en gang og legge merke til en drastisk endring i distansen som blir lagt til spillet deres med en DD. Høyt kvalifiserte spillere vil bruke disse for maksimal distanse og kontrollerte linjer med evne til å forme skudd. Det går rykter om at noen fortsatt flyr den dag i dag. Har du kraftig medvind? Grip denne så fort som mulig. Alt annet er opp til deg. DD vil kjempe om topplassen i bagen din dag ut og dag inn.Flight*

Speed: 11Glide: 6Turn: -3Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!