Royal Grand Grace

  • 259,-

Oppdag Allsidigheten til Grace - En Perfekt Kombinasjon av Kontroll og DistansGrace, en fantastisk driver fra Latitude, skiller seg positivt ut blant et mylder

På lager.
Leverandør: Latitude64
Del

Oppdag Allsidigheten til Grace - En Perfekt Kombinasjon av Kontroll og Distans

Grace, en fantastisk driver fra Latitude, skiller seg positivt ut blant et mylder av alternativer med sin unike kombinasjon av kontrollen til en fairway driver og distansen til en maksimum driver. Denne imponerende allsidige driveren er designet for å levere den ultimate flyopplevelsen takket være sin naturlige flyvebane og glimrende glideegenskaper, noe som gjør den til en favoritt blant spillere på alle nivåer.

Med en hastighet på 11, gir Grace deg den nødvendige kraften til å oppnå betydelig avstand på banen. Samtidig imponerer den med en glideverdi på 6, som bidrar til å holde discen i luften lenger og gir deg ekstra rom for justeringer underveis i kastet. En dreiningsverdi på -1 sørger for at Grace har en pålitelig og kontrollerbar kastbane, mens en fade-verdi på 2 gir en stabil avslutning som hjelper deg med å lande nøyaktig på målet.

Det er nettopp kombinasjonen av kontroll, distanse og presisjon som gjør Grace til en uunnværlig partner på banen. Enten du er en erfaren spiller som ønsker å finjustere kastesettet ditt eller en nybegynner som ønsker å oppgradere ferdighetene dine, vil Grace være en pålitelig følgesvenn.

Ikke bare leverer Grace fantastiske resultater, men dens holdbare premium plastikk, kjent som Grand, er et kvalitetsstempel i seg selv. Grand er en del av den nye Royal-linjen fra Latitude, og det gir en pålitelig og komfortabelt grep som ikke svikter deg, uansett værforhold. Det spesielle med Royal-linjen er "NextEdge teknologien," som sikrer at discens rim har en silkemyk avslutning uten skarpe kanter, noe som gir deg enda mer komfort under kastene.

Utforsk mulighetene med Grace og la deg imponere av dens allsidighet og pålitelighet. Uansett hvilket nivå du spiller på, vil Grace være din ultimate partner på disc golfbanen, og den vil hjelpe deg med å ta spillet ditt til nye høyder. Velg Grace og opplev den perfekte kombinasjonen av kontroll og distanse på hver eneste kast.

Flight*

Speed: 11Glide: 6Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!