Mizuno ST-G 220 Driver (custom)

  • 6 099,-

“Mizunos nye driver vet alt”Ultimat justerbarhet gjør Mizunos ST-G 220 til den perfekte alt-i-ett-driveren! Mizuno sin siste generasjon av ST-seriens driver, ST

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Mizuno
Del

“Mizunos nye driver vet alt”

Ultimat justerbarhet gjør Mizunos ST-G 220 til den perfekte alt-i-ett-driveren! Mizuno sin siste generasjon av ST-seriens driver, ST-G 220 bygger på suksessene til ST-Z og ST-X og er utstyrt med Mizunos nye SAT2041 Beta Ti-støtflate og en kompleks karbonkonstruksjon som leverer både kraftig ballhastighet og en solid, tilfredsstillende følelse fra treffet. ST-G 220 legger også til uovertruffen justerbarhet, noe som gjør det mulig å oppnå super presis tilpasning.


Velg ditt Grep HER!

Velg ditt Skaft HER!


Beskrivelse

Med kortere tverrgående vektskinner er det plass til ny vektport langt bak i køllehodet. Kombinasjonen av tre skinner og to bevegelige vekter gjør at ST-G kan endres fra et ultralavt spinnende køllehode til en veldig spillbar modell med midtspinn og valg mellom tendens til å falme eller trekke.

– Den lille ekstra justerbarheten er spesielt nyttig på touren, hvor vi kan finjustere en spillers ballflukt. Eller vi kan gjøre en justering for en bestemt turnering når spilleren ikke vil ha en helt ny sjåfør i hånden, sier Chris Voshall.

Evolusjonen som har ført til ST-G 220s plassering av vekter gir en sjelden kombinasjon av både mengden backspinn og et valg mellom fade og draw. Tradisjonelt har justerbare drivere kun løst én av de to oppgavene. I hver innstilling leverer ST-G 220 imponerende ytelse fra unøyaktige treff.

– ST-G 220 har så mye mer effektiv bevegelse av vekt langs både X- og Y-aksen. Vi kan sette den til ekstremt lavt spinn eller til middels spinn, noe som gjør det lettere å treffe, og vi kan promotere både en kraftig fade og draw – og stort sett alt i mellom, sier Voshall.SAT2041 Beta Ti-angriperen står for Super / Alloy / Titanium / 20 prosent Vanadium / 4 prosent Aluminium / 1 prosent Tin, og den gir 17 prosent mer strekkfasthet og åtte prosent mer fleksibilitet enn tradisjonell 6-4Ti.

Driveren kan justeres fra 7-11 graders loft!